Huren van lockers
BLOG -

6 veel voorkomende misvattingen over het huren van lockers

Smart lockers

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen.

Ben je de eigenaar van een kantoorpand, school, gym, poppodia, festival of openbare plek en wil je graag meer weten over het huren van lockers? Er zijn een aantal veel voorkomende misvattingen over het huren van lockers die zeker ontkracht moeten worden. Er is vaak namelijk veel meer mogelijk dan dat je wellicht van tevoren had bedacht. Lees snel verder over de 6 veel voorkomende misvattingen over het huren van lockers! 

In het weekend worden geen lockers geplaatst


Een grote misvatting over het huren van lockers is dat er geen lockers in het weekend worden geplaatst. Dit is gelukkig niet het geval. Ben je de eigenaar van een school, kantoorpand, poppodium, sportschool, event gebouw of openbare plek, dan kun je eenvoudig en snel een afspraak maken om lockers te laten plaatsen. Je wilt natuurlijk dat dit zo snel, nauwkeurig en vakkundig mogelijk gebeurt. Vandaar dat het ook mogelijk is om de lockers in het weekend te laten plaatsen. Doordeweeks zijn er wellicht altijd gasten, bezoekers of klanten in je pand te vinden. Om de gang van zaken gewoon door te laten kunnen gaan en zonder veel overlast te veroorzaken, kunnen de lockers ook in het weekend geplaatst worden. 

Alle lockers zijn hetzelfde


Een van de grootste misvattingen over het huren van lockers is dat alle lockers er hetzelfde uitzien. Dit is zeker niet het geval. Lockers zijn beschikbaar in diverse soorten, maten, afmetingen, kleuren, materialen en afwerkingen. Dit betekent dat er altijd lockers beschikbaar zijn die perfect aansluiten op de rest van het interieur van je locatie. Van een kantoorpand tot de sportschool kleedkamer en van een poppodium tot een festival, er zijn altijd lockers beschikbaar die naadloos aansluiten bij de rest van de ruimte. 

Als het regent kan ik mijn lockers niet gebruiken


De stevige robuuste lockers kunnen gebruikers bij elke weersomstandigheid blijven gebruiken. De lockers zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen zeker tegen wat druppels regel. Wat de weersvoorspelling van je festival ook is, de bezoekers kunnen nog steeds zonder zorgen de lockers gebruiken om hun spullen in op te bergen. 

Maatwerk is niet mogelijk


Wil je graag lockers huren, dan is maatwerk zeker mogelijk. Hierdoor kun je de lockers naadloos laten aansluiten op je locatie. Het slot past namelijk in elke type locker. De lockers kunnen daarnaast ook in elke vorm of kleur geleverd worden en je kunt zelfs kiezen voor een waterproof-versie. Lockers die op voorraad zijn kunnen vaak snel geleverd worden. Kies je voor maatwerk, dan duurt de levering uiteraard wat langer. 

Alle lockers hebben dezelfde kleuren


Een veel voorkomende misvatting over het huren van lockers, is dat de lockers altijd dezelfde kleur hebben. Dit is zeker niet het geval! Geef je lockers een maatwerk look-and-feel. Creëer lockers die perfect aansluiten op je locatie en maak je keuze uit een breed scala aan kleuren. 

Alle lockers zien er hetzelfde uit


Een grote misvatting over lockers is dat ze er altijd hetzelfde uit zien. Dit is zeker niet het geval, dankzij maatwerk is er namelijk veel mogelijk. Er zijn verschillende soorten, maten, afmetingen, kleuren, materialen en afwerkingen mogelijk waardoor je de lockers kunt aanpassen aan de stijl van je locatie. Hierdoor zullen de lockers naadloos aansluiten bij de rest van het interieur van je kleedkamer, school, poppodium of festival

Je kunt diverse accessoires op jouw gepersonaliseerde lockers plaatsen


De uitstraling van je gehuurde lockers is van essentieel belang. Of je nu een tiental of honderden locker nodig hebt, de lockers zullen een groot deel van de wanden van je pand in beslag nemen. Het is van belang dat de uitstraling van de lockers past bij de rest van de look van het pand. Wil je graag lockers huren, dan kun je de lockers personaliseren door te kiezen voor de kleur van de romp, de kleur van de deurtjes, het soort slot, het type onderstel en het soort dak. Hierdoor kun je moeiteloos voor lockers kiezen die qua uiterlijk en functionaliteit bij de behoeften van de gebruiker aansluiten. 

De kleur van de romp


Ten eerste is het mogelijk om de kleur van de romp van de lockers aan te passen. Zo kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod van diverse kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleur die perfect aansluit bij de kleur van de wand, waardoor de uitstraling van je pand hetzelfde blijft. 

De kleur van de deurtjes


Daarnaast kan ook de kleur van de deurtjes van de lockers worden aangepast. Kies uit een breed scala van kleuren. Kies voor een kleur die perfect aansluit bij de rest van het pand of locatie of kies juist voor een opvallende kleur, wat bijvoorbeeld goed kan werken voor een event of festival. Hierdoor vallen de lockers direct op bij je bezoekers en kan het locker punt tot diep in de nacht goed herkenbaar blijven. 

Het soort slot


Bij het personaliseren van de lockers is een van de belangrijkste keuzes die je moet maken de keuze van het soort slot. Je hebt de keuze uit diverse sloten, zoals een RFID slot, elektronisch slot, valgrendelslot, cilinderslot, mechanisch pincodeslot, muntslot en een smart lock. Tussen deze sloten zitten grote verschillen. Het is belangrijk dat je kiest voor het soort slot wat perfect aansluit bij de behoeften van de gebruiker. 

Het type onderstel


Verder kun je ook het type onderstel van de lockers zelf uitkiezen. Zo heb je de keuze tussen poten, een buisframe, een sokkel en een onderzetbank. 

Het soort dak

Ten slotte is het ook mogelijk om het soort dak van de lockers te personaliseren. Zo heb je de keuze tussen een plat en een schuin dak.

Contact


Zijn er nog onduidelijkheden of weet je precies wat je wilt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team, dan helpen wij je met plezier verder.

Start met lockers op jouw locatie