lock In één dag geleverd & scherpste prijs van NL
lock Meer verdienen met lockers
lock Cashless, staffless & wireless
festival en event lockers

Lockers huren voor jouw event of festival?

Een snelle doorloop? Alle opties zijn bij elockers beschikbaar: cashless, staffless & wireless!

Sta je op het punt om een event of festival te organiseren, maar wil je graag weten wat hierbij komt kijken, wat het kost en wat de mogelijkheden zijn? Of wil je eens goed vergelijken qua prijs en lockeroplossingen? Bij elockers kan je kiezen uit diverse lockerkasten om jouw bezoekers te voorzien van festival lockers. Onze lockers kunnen tijdelijk of voor een langere termijn verhuurd worden. Lees verder over de verhuurmogelijkheden onder de lockers.

Onze lockerkasten

Lockers huren bij elockers

Wij hebben elektronische lockers, muntslot lockers en sleutel lockers. Alle lockerkasten van elockers zijn hufterproof en kunnen geleverd worden in alle mogelijke kleuren. Wij zijn de enige in wereld die een eigen slot hebben ontwikkeld speciaal voor evenementen. Lees verder over de verhuur mogelijkheden onder de lockers.

Droge verhuur

Droge verhuur is het huren van lockers voor een korte termijn. Wij leveren de lockers, zetten ze op de juiste plek en zorgen indien nodig voor pin terminals, balies en lockertenten. Jij betaalt een vast bedrag voor de inhuur van de lockers en transport en alle inkomsten zijn voor jezelf.

Exploitatie

Wel de lusten maar niet de lasten van lockers? Je kunt altijd een verzoek indienen waarbij elockers alles plaatst en het risico draagt van niet verhuurde kluizen. Bij een exploitatie verzorgen wij het totale plaatje: van lockers, lockermanagers en -personeel tot tent en balie.

Lange termijn verhuur

Bij lange termijn huren verzorgen wij voor de juiste lockers op jouw events of vaste locatie. elockers verzorgt alles met betrekking tot de lockers, transport, personeel en onderhoud. Als organisatie ontvang je een afdracht per locker. Het is gebruikelijk dat alle omzet bij de opdrachtgever achterblijft waarna elockers een factuur stuurt voor haar deel.

Vragen? Neem gerust contact op!

Wil je graag meer weten over alle lockeroplossingen voor events en festivals? Vul dan het formulier in bij één van bovenstaande lockers, vul ons contactformulier in of stuur een mail naar sales@elockers.nl. Snel schakelen? Laat ons weten welke lockers je waar, wanneer, hoelang en voor hoeveel bezoekers nodig hebt. Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren!

Less… Staff – Wires – Queues – Cash & more profit!

Geen personeel, lange rijen en cash, maar wel extra omzet genereren..! Dit is exact wat elockers voor jou met ons unieke lockersysteem kan garanderen. Hoe? Met onze volledig draadloze kasten nemen wij alle lockerzorgen weg voor jouw event, festival, club of vaste locatie. Wij zorgen ervoor dat jouw bezoekers via ons online platform: 1 – hun locker kunnen kiezen en kopen 2 – een unieke code toegestuurd krijgen en 3 – de locker kunnen openen en hergebruiken. Jij bepaalt wanneer een locker vrijgesteld wordt voor gebruik en op welke locatie. Heb je een event van meerdere dagen? Dan kan je er elke dag voor zorgen dat een locker weer beschikbaar is voor nieuwe bezoekers. Daarnaast kan je in jouw eigen dashboard de resultaten bekijken. #makeithappen

 

Vraag naar meer informatie door ons te mailen of te bellen.

elockers, #makeithappen

Flexibel

Iedere aanvraag, ongeacht het tijdstip en formaat pakken we met beide handen aan.

Robuust

Onze lockers zijn robuust en betrouwbaar. Dat zijn ze altijd, maar vooral wanneer het écht nodig is.

Betrokken

Wij denken graag met je mee over de beste manier om jou van lockers te voorzien en over het tackelen van eventuele knelpunten.

Ervaren

Met meer dan 680 evenementen

achter de rug, is er aan ervaring

geen gebrek.

Schakel ons in bij je evenement