Op zoek naar goede smart lockers voor jou festival of evenement? Neem contact op met ons en we helpen je verder.
BLOG -

Hoe kan ik smart lockers inzetten?

Smart lockers

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen.

De veiligheid van persoonlijke eigendommen van werknemers, klanten, gasten of bezoekers kun je eenvoudig waarborgen met het gebruik van een veilig lockersysteem. Veel bedrijven of festivals maken nog gebruik van een traditioneel lockersysteem met sleutels of muntjes. Helaas brengt dit soms vervelende nadelen met zich mee. Sleutels kunnen namelijk eenvoudig vermist raken wat je als bedrijf of organisatie veel geld, tijd en moeite kost. Daarom wordt er tegenwoordig veel gekozen voor een elektronisch lockersysteem dat werkt met smart lockers. Lees snel verder om meer te weten te komen over smart lockers en hoe je ze het beste kunt inzetten! 

Wat zijn smart lockers?


Het begrip smart lockers omschrijft een grotere categorie van lockers. Het is mogelijk om te kiezen voor smart lockers met een pincode. Dit is bijvoorbeeld handig om te gebruiken in een bedrijf, flexibele werkplek of een festival of evenement. De gebruiker kan namelijk zelf een code kiezen en die gebruiken om de locker te sluiten en te openen. Je kunt ook gebruikers een Qr-code aanbieden via het web of een onbemande kiosk. 

Smart lockers in een bedrijf of flexibele kantoren


Een elektronisch lockersysteem kun je eenvoudig inzetten in een bedrijf of flexibel kantoor. Hiermee kun je namelijk de veiligheid waarborgen van de persoonlijke eigendommen van werknemers of collega’s. Dit is erg belangrijk wanneer veel verschillende mensen toegang hebben tot hetzelfde pand. Hierdoor is er geen risico dat gebruikers een sleutel kwijtraken. Bovendien is het een stuk hygiënischer, omdat de sleutel niet door veel verschillende personen wordt gebruikt. 

Smart lockers op evenementen


Een van de meest populaire plekken waar smart lockers worden ingezet, zijn festivals en evenementen. Gasten kunnen namelijk hun persoonlijke spullen eenvoudig opbergen in de veilige lockers. Dit vereist enige investering van de organisatie, maar het zal je op de lange termijn zelfs kosten besparen. Smart lockers brengen namelijk vele voordelen met zich mee. 

Smart lockers geven een veilig gevoel


Smart lockers hebben als grote voordeel dat ze je bezoekers een groot gevoel van veiligheid geven. Je biedt namelijk een beheerde plek aan waar gasten hun persoonlijke eigendommen kunnen achterlaten. Elke gast kan gebruik maken van een persoonlijke locker waar ze al hun spullen in kwijt kunnen. Hierdoor hoeven gasten niet met kostbare eigendommen over het terrein te lopen. De spullen zijn veilig opgeborgen en met een code kan de gast toegang krijgen tot zijn of haar eigendommen.

Vereist weinig tot geen ondersteuning van de organisatie 


De smart lockers zijn gebruiksvriendelijk ontworpen. Dit betekent dat je als eigenaar of manager weinig omkijken naar de lockers hebt. De smart lockers zijn namelijk eenvoudig in te stellen en te gebruiken door de bezoekers. Hierbij is geen ondersteuning nodig van de organisatie. De pincode van de locker kan namelijk zelf gekozen worden. 

Investering die je snel kunt terugverdienen


Het huren van smart lockers hoeft helemaal niet duur te zijn. Het laten vervangen van een traditionele lockersysteem met een elektronische lockersysteem vraag om een investering, maar het is zeker een investering die je snel kunt terugverdienen. Je zult namelijk veel kosten en tijd besparen met het laten vervangen van vermiste sleutels. Bovendien vragen smart lockers weinig ondersteuning van de organisatie. Vergelijk online de prijzen van verschillende aanbieders en laat je informeren en adviseren wat voor jou de beste optie is. smart lockers zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Bepaal welke maat het beste bij je evenement, pand of locatie past.

Start met lockers op jouw locatie