Lockers huren op maat
BLOG -

Lockers huren? 6 dingen die je misschien nog niet wist

Smart lockers

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen.

Het veilig kunnen opbergen van kostbaarheden moet voor iedereen mogelijk zijn. Ben je op zoek naar lockers huren voor je bedrijf, kantoorpand, festival of sportschool? Met een goed lockersysteem kunnen alle gasten, werknemers, klanten, leden of bezoekers met een gerust hart hun spullen in de lockers achterlaten. Het huren van lockers biedt een uitstekende uitkomst. Hierbij 6 dingen over het huren van lockers die je misschien nog niet wist! 

Hoe groter het aantal hoe groter de kans op korting


Het grote voordeel van lockers huren is dat je vaak korting krijgt wanneer je een groter aantal lockers besteld. Hoe groter het aantal lockers, hoe groter de kans op korting. Dit kan erg voordelig voor je zijn als je voor een event bijvoorbeeld honderden lockers wilt huren. 

De gehuurde lockers worden bezorgd op aanvraag


De gehuurde lockers worden bezorgd op jouw aanvraag. De meeste bedrijven maken, voor de grotere leveringen, gebruik van een vaste partner. Daarnaast hebben de professionele bedrijven ook de mogelijkheid om zelf te bezorgen. Er gaat altijd minimaal 1 expert mee om voor een soepele transactie te zorgen. Daarnaast verzorgt de expert ook dat alle lockers op de juiste manier en op de juiste plaats worden geïnstalleerd. 

De gehuurde lockers worden geplaatst voor jou


Het fijne van lockers huren is dat ze ook direct voor je geplaatst kunnen worden. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten, mits de lockers op voorraad zijn, en je de lockers niet zelf hoeft op te gaan halen en te installeren. De locker experts gaan namelijk direct voor je aan de slag. Dankzij een snelle levering en installatie op locatie kun je zo snel mogelijk van je nieuwe lockers profiteren. Dit zal je als ondernemer veel tijd, moeite en werk schelen! 

De huurperiode is flexibel (mits voorraad het toestaat)


Wat je wellicht ook niet wist, is dat de huurperiode van de lockers vaak flexibel is. Dit is alleen het geval als de voorraad het toestaat. Zo kun je een voor bepaalde periode lockers huren. Bevallen de lockers of duurt het event nog een tijdje langer? Vraag dan om een verlenging van de huurperiode aan. De flexibele huurperiode biedt je veel vrijheid en flexibiliteit, wat erg prettig is. 

Je voorkomt drukte op 1 plek


Een smart lock systeem voorkomt drukt rond één centrale plek. Je kunt namelijk de lockers aanbieden via verschillende manieren zonder één centrale terminal te gebruiken. Je geeft je gasten of bezoekers namelijk een eigen pincode of een QR-code via een onbemande kiosk of het web. Het is zelfs mogelijk voor gasten om al vanaf 48 uur van tevoren een locker te huren via het gekozen platform. Dit betekent dat je niet te maken hebt met een garderobe of een bemande kiosk waarbij de gasten in een rij moeten staan om bijvoorbeeld een sleutel van een locker te ontvangen. Hierdoor vermijd je lange rijen en veel drukte op een plek, wat erg belangrijk is voor de veiligheid en het comfort van de gasten. Een ideale uitkomst voor festival, concerten of andere events! Hierdoor kun je een goede doorloop creëren wat betekent dat bezoekers sneller kunnen doorlopen en bijvoorbeeld eerder naar de bar gaan om een drankje te kopen. 

Gratis of betaald


Lockers met een pincode zijn multi-inzetbaar. Je kunt ervoor kiezen om gebruikers voor de lockers te laten betalen of dat ze ze gratis kunnen gebruiken. Je bepaalt volledig zelf hoe je de lockers wilt inzetten. Hierdoor zit je nooit meer vast aan een bepaalde manier van werken. Zo kun je eenvoudig switchen tussen gratis en betaald gebruik.

Contact


Voor meer informatie neem je contact op met ons team aan professionals. Contact opnemen kan via de mail of telefonisch.

Start met lockers op jouw locatie