lock In één dag geleverd & scherpste prijs van NL
lock Meer verdienen met lockers
lock Cashless, staffless & wireless
Een feest bij club poema

Club Poema

Club Poema is dé club van Utrecht waar studenten van dinsdag tot en met zaterdag voor een feestje samenkomen. Een locatie voor 900 mensen dat altijd heeft gewerkt met 350 sleutel lockers waar circa 20% van de sleutels per week (!!) verloren raakten. Veel onderhoud, veel pintransacties, wat resulteerde tot hoge operationele kosten. Zij zochten dus naar een alternatief en kwamen uit bij elockers!

De club wilde af van de lockers met sleutelsloten en koos ervoor om met ons de samenwerking aan te gaan om met het nieuwe systeem elockers.online te werken! Geen sleutels, geen munten, geen bedrading, minder onderhoud en lagere kosten voor personeel…

Wij zijn direct van start gegaan met het plaatsen van nieuwe elektronische lockers. Deze zijn volledig opgemaakt in de huisstijl van Club Poema met een ticketbox (kassasysteem). Alle lockers worden nu cashless, staffless en wireless verhuurd en kunnen iedere dag met één klik op de knop gereset worden. Met het unieke elockers dashboard kunnen zij precies zien hoeveel lockers er gebruikt zijn en hoeveel omzet is gegenereerd. De lockers hoeven niet meer handmatig ongeldig gemaakt te worden en er is geen bedrading nodig.

Binnen één uur zijn alle lockers geplaatst en kan Club Poema samen met de bezoekers extra hard genieten van ieder feest! Geen lange rijen, geen verloren sleutels, geen garderobe maar wel een systeem dat past bij de vraag van zowel de eindgebruiker als de ondernemer!

  • Share:
Club Poema Club Poema Club Poema Club Poema