Lockers kopen
BLOG -

Waar moet ik mijn lockers kopen?

Smart lockers

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen.

Waar kun je het beste lockers kopen? Ben je de trotse eigenaar van een sportschool, kantoor, school, event locatie of poppodia en ben je op zoek naar de beste oplossing om de spullen van je bezoekers, gasten of klanten in op te bergen? Het aanbod van lockers kan soms wat overweldigend zijn. Er is namelijk een groot aanbod beschikbaar met verschillende soorten en maten lockers. Lees snel verder voor een paar handige tips bij het kopen van nieuwe lockers! 

Bepaal wat je criteria zijn


Voordat je op zoek gaat naar de beste lockers en de beste plek om lockers te kopen, is het belangrijk om je criteria op te stellen. Hierbij is het belangrijk om het doel van de lockers en de behoeften van de gebruiker vast te stellen. Het algemene doel is natuurlijk altijd de veiligheid van de spullen van gasten waarborgen. Daarnaast kan dit verschillen. Ben je op zoek naar lockers voor een flexwerkplek, dan heb je andere eisen wat betreft de lockers dan iemand die op zoek is naar lockers voor een festival. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen wat de gewenste huurperiode en het budget is. Met een handige lijst met criteria wordt het direct een stuk eenvoudiger om de lockers te vinden die aan al je wensen en behoeften voldoen. 

Kies uit verschillende soorten lockers 


Ben je op zoek naar de beste lockers om te kopen? Dan zul je zien dat er een groot aanbod beschikbaar is van diverse soorten lockers. De lockers kun je daarnaast ook personaliseren. Zo kun je onder andere de kleur van de deurtjes en de romp van de lockers personaliseren. Kies voor een kleur die aansluit bij de inrichting van het pand of ga juist voor een opvallende kleur voor de deurtjes, zodat ze opvallen bij een event. Verder kun je ook zelf het onderstel en het dak van de lockers bepalen. Je kunt kiezen tussen poten, een buisframe, plint bak of onderzetbank en tussen een plat of een schuin dak. Daarnaast heb je ook de keuze uit diverse soorten sloten, zoals een RFID slot, elektronisch slot, valgrendelslot, cilinderslot, mechanisch pincodeslot, muntslot of een smart lock. 

Laat je adviseren en stel vragen 


Welk lockersysteem het beste voor je werkt, is compleet afhankelijk van het type bedrijf, event of pand je hebt. Daarnaast is het ook afhankelijk van de behoeften van de gebruikers.  Met een groot aanbod van type lockers kan de keuze soms wat overweldigend zijn. Gelukkig hoef je deze keuze natuurlijk niet alleen te maken. Vakkundige locker experts staan altijd voor je klaar om je te adviseren. Neem contact op met diverse locker aanbieders en zorg ervoor dat je alle informatie hebt die je nodig hebt voor je aankoop. Tijdens je zoektocht naar de beste plek om lockers te kopen, is het verstandig om het aanbod van diverse bedrijven te vergelijken. Veel bedrijven bieden een aantrekkelijke korting aan wanneer je een grotere bestelling plaatst. Hoe meer lockers je koopt, hoe goedkoper de lockers per stuk zijn. 

Lockers kopen


ELOCKERS is een uitstekend bedrijf om je lockers bij te kopen of huren. Bij dit locker bedrijf kun je ook lockers op lange termijn leasen. Neem gerust contact op om te sparren over de diverse mogelijkheden. 

Er zijn drie belangrijke redenen om voor ELOCKERS te kiezen:

  1. ELOCKERS staat garant voor een snelle levering en/of maatwerk. Alle smart lockers die op voorraad zijn worden al binnen drie dagen geleverd. Ben je op zoek naar maatwerk? Dan gaan de experts direct voor je aan de slag. De lockers kunnen compleet gepersonaliseerd worden, zodat ze perfect aansluiten bij je wensen. 
  2. ELOCKERS biedt een beveiligd lockersysteem. Maak je keuze tussen diverse soorten lockersystemen. Alle lockers zijn gemaakt van robuuste materialen en zijn hufterproof. Hierdoor kun je je gasten, bezoekers of klanten een veilig en AVG-proof lockersysteem bieden. 
  3. ELOCKERS organiseert een snelle levering en installatie. De lockersystemen worden namelijk volledige geïnstalleerd op locatie, zodat je ze zo snel mogelijk kunt gaan gebruiken. 

Start met lockers op jouw locatie