lock Voorraadlockers binnen één dag geleverd
lock Scherpste prijs van Nederland
lock Personeelloos en cashvrij lockers verhuren

Locker verhuur

Huur gemakkelijk en snel jouw lockers met de scherpste prijs.

 Bij het verhuren van lockers staat centraal dat wij graag meedenken over alle mogelijkheden die passen bij jouw evenement, festival of gelegenheid. Samen komen we tot de beste manier om je te voorzien van passende lockerkasten. Wij bieden verschillende typen lockers met kluisjes aan: muntslotlockers, sleutellockers en elektronische lockers. Alle lockerkasten zijn verkrijgbaar met 10, 14 en 16 vakken en dat allemaal voor gegarandeerd de laagste prijs.

Onze lockerkasten

De lockerspecialist voor jouw evenement, festival en meer!

 Onze lockers staan garant voor vernieuwing en kwaliteit en daarom is elke lockerkast voorzien van een innovatief slot en de nieuwste technologieën. elockers is gespecialiseerd in elektronische lockerkasten, waarbij alle unieke elementen van de lockers samengevoegd worden. De volledig stalen elektronische lockers zijn voorzien van extra versterkte lockerdeurtjes. Jouw gasten kunnen met de unieke elektronische sloten betalen met pincode, RFID en NFC. Dit maakt het dus makkelijk voor iedereen! De gebruiker heeft geen sleutel nodig, hoeft geen borg te betalen en kan de kluis zeer makkelijk delen met vrienden op festivals, events of bijvoorbeeld op de schaatsbaan. Voor jouw onderneming scheelt dit ontzettend veel werk en personeelskosten met als uitkomst een zeer snelle doorloop!

 

Huur lockers voor de laagste prijs in Nederland

Huur lockers met de laagste prijs voor jouw evenement, festival of gelegenheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat we gezamenlijk tot een voordelige oplossing komen!

elockers, #1 in lockers!

Flexibel

Iedere aanvraag, ongeacht het

tijdstip en formaat pakken we met

beide handen aan.

Robuust

Onze lockers zijn robuust en betrouwbaar. Dat zijn ze altijd, maar vooral wanneer het écht nodig is.

Betrokken

Wij denken graag met je mee

over de beste manier om je

van lockers te voorzien.

Ervaren

Met meer dan 500 evenementen

achter de rug, is er aan ervaring

geen gebrek.

Schakel ons in bij je evenement