lock In één dag geleverd & scherpste prijs van NL
lock Meer verdienen met lockers
lock Cashless, staffless & wireless

Locker verhuur

Huur gemakkelijk en snel jouw lockers met de scherpste prijs!

Onze lockerkasten

De lockerspecialist voor jouw gelegenheid!

Bij het verhuren van lockers staat centraal dat wij graag meedenken over alle mogelijkheden die passen bij jouw gelegenheid, festival of evenement. Samen komen we tot de beste manier om je te voorzien van passende lockerkasten. Wij bieden verschillende typen lockerkasten met hufterproof kluisjes aan: muntslotlockers, sleutellockers en verschillende soorten elektronische lockers. Alle lockerkasten zijn verkrijgbaar met 10, 14 en 16 vakken en dat allemaal voor gegarandeerd de laagste prijs.

 

Onze lockeroplossingen

 Onze lockers staan garant voor vernieuwing en kwaliteit en daarom is elke lockerkast voorzien van een innovatief slot met de nieuwste technologieën. elockers is gespecialiseerd in elektronische lockerkasten. De volledig stalen elektronische lockers zijn voorzien van extra versterkte lockerdeurtjes. Jouw gasten kunnen met de unieke elektronische sloten betalen met pincode, RFID en NFC. Dit maakt het dus makkelijk voor iedereen! De gebruiker heeft geen sleutel nodig, hoeft geen borg te betalen en kan de kluis zeer makkelijk delen met vrienden op festivals, events of bijvoorbeeld op de schaatsbaan. Voor jouw onderneming scheelt dit ontzettend veel werk en personeelskosten met als uitkomst een zeer snelle doorloop!

 

Huur lockers voor de laagste prijs in Nederland

Huur lockers met de laagste prijs voor jouw evenement, festival of gelegenheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat we gezamenlijk tot een voordelige oplossing komen!

elockers, #makeithappen

Flexibel

Iedere aanvraag, ongeacht het tijdstip en formaat pakken we met beide handen aan.

Robuust

Onze lockers zijn robuust en betrouwbaar. Dat zijn ze altijd, maar vooral wanneer het écht nodig is.

Betrokken

Wij denken graag met je mee over de beste manier om jou van lockers te voorzien en over het tackelen van eventuele knelpunten.

Ervaren

Met meer dan 650 evenementen

achter de rug, is er aan ervaring

geen gebrek.

Schakel ons in op jouw event, festival of locatie!