lock In één dag geleverd & scherpste prijs van NL
lock Meer verdienen met lockers
lock Cashless, staffless & wireless
Lockerkasten kopen

Lockers kopen

Lockers nodig? Bestel veilig en snel voor de scherpste prijs!

Waarom lockers kopen bij elockers?

Wanneer je vaak lockers nodig hebt, kan het een verstandige keuze zijn om lockerkasten aan te schaffen. Dit kan bij elockers. Onze lockers zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Net niet wat je zoekt? Wij bieden ook de mogelijkheid aan om een lockerkast volledig te personaliseren.

Als je bij elockers kluizen koopt staat centraal dat wij er alles aan doen om de locker volledig naar jouw wensen te realiseren. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om onze standaard lockers te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de unieke elektronische lockers of euro lockerkasten om de doorloop op uw locatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Het aanschaffen van sleutel lockers is een zeer prijsvoordelige manier om uw fitness, zwembad, school, kantoor, ijsbaan of club te voorzien van efficiënte en veilige lockers.

 

Elektronische lockers

Wist u dat onze elektronische lockerkasten zijn ontworpen om alle problemen in één keer aan te pakken? De verwerking van uw doorloop wordt met grote stappen vergroot! Wat uiteindelijk zorgt voor lagere personeelskosten, snelle afhandeling en tevreden klanten. Onze elockers met kluisjes zijn te koop met 10 vakken, 14 vakken en 16 vakken en staan garant voor kwaliteit en innovatie. Stevige kasten met extra versterkte deurtjes. De klant betaald gemakkelijk met de pin, RFID of NFC en er is dus geen sleutel nodig.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat we gezamenlijk tot de perfecte oplossing te komen!

elockers, #Make it happen

Multifunctioneel

Onze lockers en sloten zijn volledig te personaliseren en te gebruiken voor meerdere doeleinden.

Uniek

Het aanschaffen van onze lockers geeft je garantie op de nieuwste technologieën en kwaliteit.

Transparant

Wij streven ernaar om elke aanvraag te leveren en staan altijd klaar om open het gesprek in te gaan.

Robuust

Onze lockers zijn sterk, betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Ze kunnen dus wel tegen een stootje!

Geïnteresseerd?