qr-scan
nfc (1)

Een ongekend sterke locker oplossing voor alle type bedrijven

Ons Smart lock V5 PRO in combinatie met ons platform biedt ongekende mogelijkheden voor alle type bedrijven voor betaald of gratis gebruik.

Video afspelen

Onze toonaangevende klanten, van klein tot groot.

Snel en gemakkelijk spullen opbergen

De smart lockers zijn multi-inzetbaar, zowel gratis als betaald en voor vaste of wisselende gebruikers. Jij bepaalt, wij leveren.

Bepaal zelf de wijze van opbergen

Bepaal zelf hoe je smart lockers wilt inzetten. Vanaf nu zit je nooit meer vast aan één manier van werken. Switch gemakkelijk tussen gratis en betaald gebruik, met of zonder kiosk of stel stel codes beschikbaar via onze API. 

Volledig geautomatiseerd en draadloos

Stel lockers gemakkelijk ter beschikking aan gebruikers middels ons platform of kiosk. Monitor het gebruik ervan via ons dashboard en bespaar zo personeelskosten.

Van maatwerk tot voorraadlockers

Laat onze smart lockers naadloos aansluiten op jouw locatie. Ons type slot past in elk type kast of deur en kan in iedere vorm en kleur geleverd worden. Van high-end kasten tot hufterproof: wij kunnen het leveren!

Op zoek naar goede smart lockers voor jou festival of evenement? Neem contact op met ons en we helpen je verder.

Voorkom drukte rond één centrale plek

Met ons systeem kun je lockers op diverse manieren aanbieden zonder centrale terminal. Geef gebruikers een eigen pincode of bied aan middels een QR-code, via het web, met RFID of bij een onbemande kiosk. 

Volledige controle met jouw dashboard

Direct inzicht in de resultaten en het gebruik van de lockers met je persoonlijke dashboard. Real-time registraties, histories bekijken en alle processen gemakkelijk inrichten zoals jij dat wilt.

Gratis of betaald. Vast of wisselend

De smart lockers kunnen gratis of betaald aangeboden worden met een pincode en zijn flexibel inzetbaar. Wil je liever vaste gebruikers, zoals bijvoorbeeld voor scholen? Ook dat is mogelijk. 

Festival modus

Met deze functie is de pincode 24 uur geldig voor een bezoeker. Sloten hoeven na een show niet te worden geherprogrammeerd.

Digitaal muntslot

Revolutionair! Een pincode die twee keer geldig is net zoals de oude vertrouwde muntslot lockers met sleutel maar dan beter.

Gratis aanbieden

Een pincode voor langer gebruik of eigen pincode keuze die na gebruik automatisch vervalt. Beide is mogelijk!

Pay per Use

Met de Pay per Use functie laat je de bezoeker betalen voor de tijd waarvoor ze het gebruiken.

Tijdsloten

Meerdere shows op 1 dag? Met het instellen van tijdsloten worden lockers automatisch vrijgegeven.

Authenticatie koppeling

De Smart lock V5 PRO koppel je aan iedere vorm van authenticatie. Van RFID, badges en tags tot backstagepassen.

Verhuur met cashless lockers

Binnen 22 seconden een locker verhuren? Het veilig en snel opbergen van spullen is met onze cashless oplossing nog nooit zo makkelijk geweest. 

Verkoop lockers via jouw eigen ticketshop met de API van ELOCKERS®. Lockers kunnen gemakkelijk middels jouw website tot 48-uur voor aanvang van je gelegenheid verhuurd worden.

SMS pre sale

Start met het inzetten van smart lockers

Neem vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap richting een unieke lockeroplossing. 

elockers clients logo entropt awakenings fc
Fayin Lin

Producer – Awakenings

Na meerdere jaren samengewerkt te hebben met elockers kunnen we nu met een systeem werken dat de beleving van onze bezoekers nog verder verbeterd! Makkelijk in gebruik en altijd inzicht in de voortgang. Kortom: een kwalitatief product dat veel zorgen ontneemt. Top!

amsterdam open air 2019 e1625831762721
Fayin Lin

Producer – Awakenings

elockers heeft ons geholpen aan een enorm snelle doorloop bij de kluisjes. De klanten waren erg te spreken over de lockers en door de inzet van elockers.online verplaatsten zij zich sneller naar de bar en het event. De features dat men de code via WhatsApp en het bedrag via Tikkie kan delen, werd goed opgepakt.

your product
Fayin Lin

Producer – Awakenings

elockers heeft ons geholpen aan een enorm snelle doorloop bij de kluisjes. De klanten waren erg te spreken over de lockers en door de inzet van elockers.online verplaatsten zij zich sneller naar de bar en het event. De features dat men de code via WhatsApp en het bedrag via Tikkie kan delen, werd goed opgepakt.

3 redenen om te starten

Je kunt bij ELOCKERS® via diverse wegen lockers verkrijgen. Van lange termijn verhuur, leasen tot exploitatie. Neem contact op om te sparren over alle opties.

Snel geleverd of maatwerk

Smart lockers die op voorraad zijn kunnen al binnen drie dagen geleverd worden. Liever maatwerk? Dan gaan we direct aan de slag.

Beveiligd lockersysteem

Wij zorgen voor zowel hufterproof en robuuste materialen als een veilig en AVG-proof lockersysteem.

Geïnstalleerd afgeleverd

De lockerkasten worden volledig geïnstalleerd afgeleverd op locatie. Wel zo handig!

Bekijk onze projecten

Lockers hoeven niet meer de bottleneck te zijn… Meer dan 450 bedrijven maken al gebruik van elockers om de bezoekerstroom te verbeteren en de tevredenheid van klanten te verhogen. 

Amsterdam Open Air

50% meer lockers verkocht voorafgaand het evenement.

aoa

Club Poema

Een oplossing waardoor verloren sleutels verleden tijd is.

event-bij-club-poema-e1556895076406

Start vandaag nog met Smart lockers

Kom in contact met ons salesteam om de beste oplossing te vinden voor jouw gelegenheid. Je ontvangt een voorstel volledig gebaseerd op jouw wensen. 

Smart lockers kopen of huren