Lockers voor festivals & events

Bezoekers hoeven niet
meer
langs een balie
Verkoop al je
lockers online
Bepaal zelf de
wijze van opbergen
Gemakkelijk merchandise
of drankjes upsellen

Een snelle, flexibele en veilige opbergmogelijkheid, zonder hoge personeelskosten. Met onze unieke smart lockers kun je nu voor het eerst geheel zonder balie lockers verhuren. Het is zelfs mogelijk om merchandise of drankjes te upsellen!

Onze toonaangevende klanten, van klein tot groot.

Ahoy logo grey airamsterdam e1634644433633 IDT logo grey 3 Adyen logo grey 3 Arenagym logo grey 3 Effenaar logo grey 3 DGTL logo grey 3 Complex Logo Awakenings logo grey 3

Festival & events locker inzetten

Jij als event owner weet als geen ander dat drukte rondom de lockers altijd onvermijdbaar is geweest. Vooral bij de in- en uitloop van een event wordt dit vaak als het meest vervelend ervaren door bezoekers.

Onze Smart lockers

Het meest geavanceerde elektronische slot voor festivals en events.

Bij ELOCKERS® streven we ernaar de bezoeker niet lang te laten wachten en de bezoekerstroom te versnellen. Onderzoek toont aan dat maar liefst 80% van de festivalbezoeker hun locker liever vooraf én online wil huren.

Met de Smart lockers kun je gemakkelijk en snel je bezoekers hun spullen laten opbergen. Dit kan geheel online of eventueel met een bemande kassa of self-service punt. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de branche hebben wij kunnen werken aan de ultieme locker oplossing voor elk type festival, event of gelegenheid. Met als resultaat een uniek slot dat je de flexibiliteit geeft om lockers in iedere afrekenvorm aan te bieden.

Naast dat wij over 10.000 sleutel lockers en 5.000 muntslot lockers in de Benelux beschikken, kun jij bij ons zelfs het veilig opbergen van spullen omtoveren tot iets magisch met onze grote voorraad van 30.000 smart lockers. Stel jezelf voor en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Begin met verhuren

Lockers huren voor event

#1 in innovatieve locker oplossingen

  • De grootste voorraad lockers in de Benelux
  • Meest innovatieve en vooruitstrevende producten
  • Een persoonlijk aanspreekpunt voor, tijdens en na oplevering
  • Van levering en installatie tot het inzetten van lockermanagers en personeel

Verbeter de bezoekersbeleving met cashless betalen

Geef jouw bezoekers de ultieme ervaring vanaf het eerste moment.

healthcare

De ultieme bezoekersbeleving

Met het contactloos aanbieden van lockers vooraf en tijdens het evenement voorkom je rijen en drukte bij de ingang.

arrows

Meerdere verkoopkanalen

Verhuur lockers in een pre-sale, via een ticketprovider of gepersonaliseerde lockershop en op locatie via elockers.online of een bemande ticketbox en een kiosk.

stopwatch

Snellere doorloop

Blije klanten geven meer uit. Gun ze meer tijd om plezier te hebben van wat er écht toe doet. Zorg voor een snelle doorloop met de smart lockers en breng de bezoeker sneller naar de bar.

full screen

Flexibel & schaalbaar

Zet smart lockers in zoals jij dat wilt. Met 6 verschillende opties om lockers aan te bieden, heb je de volledige vrijheid.

teamwork

Geen hoge personeelskosten

Voor events en clubs lopen personeelskosten al snel op. Laat je bezoekers snel en gemakkelijk vooraf hun locker kopen via de moderne QR-technologie van ELOCKERS®.

graph

Direct inzicht in je omzet en transacties

Direct inzicht in de resultaten met je persoonlijke dashboard. De gegenereerde omzet, de gemiddelde besteding en het aantal verkochte lockers worden real-time geregistreerd.

cashless betalen2

1 slot met maar liefst 6 functionaliteiten

Een multi-inzetbaar slot voor iedere type gelegenheid.  Ontdek de 6 functies hieronder.

circus

Festival modus

Met deze functie is de pincode 24 uur geldig voor een bezoeker. Sloten hoeven na een show niet te worden geherprogrammeerd.

chinese coin

Digitaal muntslot

Revolutionair! Een pincode die twee keer geldig is net zoals de oude vertrouwde muntslot lockers met sleutel maar dan beter.

heart eyes

Gratis aanbieden

Een pincode voor langer gebruik of eigen pincode keuze die na gebruik automatisch vervalt. Beide is mogelijk!

credit card

Pay per Use

Met de Pay per Use functie laat je de bezoeker betalen voor de tijd waarvoor ze het gebruiken.

clock

Tijdsloten

Meerdere shows op 1 dag? Met het instellen van tijdsloten worden lockers automatisch vrijgegeven.

lock

Authenticatie koppeling

De Smart lock V5 PRO koppel je aan iedere vorm van authenticatie. Van RFID, badges en tags tot backstagepassen.

Verhuur binnen 22 seconden
een locker

Het veilig en snel opbergen van spullen is met smart lockers nog nooit zo makkelijk geweest.

Ticketshop

Elockers.online

POS

Bestelzuil

Dashboard

Verkoop lockers via jouw eigen ticketshop met de API van ELOCKERS®. Lockers kunnen gemakkelijk middels jouw website tot 48-uur voor aanvang van je gelegenheid verhuurd worden.

SMS pre sale

Verkoop doorlopend lockers met jouw elockers.online domein. Nu kun je bezoekers óók na de pre-sale van lockers voorzien. De bezoeker huurt een locker voorafgaand en tijdens een event via de smartphone.

elockers online thank you

Bezoekers die online geen locker huren, kunnen per pin of cash een voucher kopen aan een bemande balie. De verkopen worden geregistreerd en zijn real-time zichtbaar in het dashboard. Een duurzame oplossing met minder printen en fraude-proof!

ticketbox elockers

Alleen bij ELOCKERS® is het mogelijk om onbemande verkoop in te zetten op locatie. Met onze bestelzuil kunnen lockers worden verhuurd zonder dat daar personeel voor nodig is. Deze bestelzuilen kunnen naadloos geïntegreerd worden met zowel het POS-systeem als elockers.online.

Kiosk elockers

Zie alle resultaten in jouw persoonlijke dashboard waar de verkopen real-time geregistreerd worden. Je hebt overal direct inzicht in de resultaten en je hebt altijd de mogelijkheid om elementen aan te passen.

dashboard mobiel 2

Start met het aanbieden
van festival lockers

Neem vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap richting een unieke lockeroplossing.

Festival Events 1

3 redenen om te starten

Je kunt bij ELOCKERS® op verschillende manieren lockers verkrijgen. Van lange termijn verhuur, leasen tot exploitatie. Neem contact op om te sparren over alle opties.

graph

#Staffless

Werk zonder personeel door een pre-sale, een Self Service Points en elockers.online in te zetten. Zet slechts 1 host neer bij de lockers en de bezoekers vinden hun eigen weg.

credit card

#Cashless

Geen stekker? Geen zorgen! Onze Elock is in te zetten zonder dure ICT infrastructuur. Geen uitval door stroom- of bedradingsproblemen.

wifi

#Wireless

Geen stekker? Geen zorgen! Onze Elock is in te zetten zonder dure ICT infrastructuur. Geen uitval door stroom- of bedradingsproblemen.

De eerste stap richting lockers verhuren

Kom in contact met ons salesteam om de beste oplossing te vinden voor jouw gelegenheid. Je ontvangt een voorstel volledig gebaseerd op jouw wensen.

  • De grootste voorraad lockers
  • Een persoonlijk aanspreekpunt
  • Ondersteuning van begin tot eind
FotoJoey