Festival Events 1
arrow

Traditionele offline lockersystemen ontmoeten de ELOCKERS® wereld van online transformatie.

Sinds 2016 streeft ELOCKERS® ernaar om traditionele locker oplossingen te vervangen voor een e-commerce way of working! Dit is hoe wij dat hebben gedaan.

We wisten dat als we dit zouden flikken…

Het elektronische lockerplatform dat de bezoekerservaring naar een nieuw niveau brengt

elockers 21 scaled 1

Ons verhaal

Welkom bij ELOCKERS®, onderdeel van The Sjef Group. We zijn niet zomaar een bedrijf; we zijn een pionier in lockeroplossingen, gedreven door innovatie en een grenzeloos enthousiasme. Met een toegewijd team streven we ernaar om de allerbeste lockers te leveren, niet alleen in Nederland, maar ook over de grens. Van lokale evenementen tot de grootste internationale festivals en prestigieuze venues, onze missie is het bieden van een gepersonaliseerde en efficiënte ervaring voor iedereen.

Van Entropt naar ELOCKERS®

Op 1 juni 2015 werd ELOCKERS® geïntroduceerd als nieuw merk binnen de evenementenbranche. Voorheen verzorgden wij onder de naam Entropt, toegangcontroles op ruim 400 evenementen per jaar. Hier zagen wij dat de behoefte van gebruikers en organisaties naar transparantere en gemakkelijkere verwerking van lockers steeds groter wordt.

Zo ontstond het idee om een eigen slot en platform te ontwikkelen speciaal voor de evenementen en vaste locaties in Nederland. Een slot waarmee bezoekers sneller en gemakkelijker een locker kunnen huren en opdrachtgevers transparanter inzicht konden krijgen in de verhuurstromen. We ontwikkelden dit slot in samenwerking met Splendid Group Asia in Hong Kong en zijn hiermee de enige leverancier van lockeroplossingen die een eigen slot in productie heeft met eigen kasten.

De locker oplossing
van de toekomst!

Sinds 2017 hebben talloze evenementen en vaste locaties geprofiteerd van ons zelfontwikkelde slot. In onze voortdurende missie om de bezoekerservaring te verbeteren, hebben we in 2019 een baanbrekende stap gezet met de lancering van ons nieuwe elektronische lockerplatform. ELOCKERS® onderscheidt zich als de enige wereldwijde aanbieder die cashloze, personeelsvrije, draadloze en sleutelloze lockers mogelijk maakt.

Bij ELOCKERS® vinden wij het belangrijk dat onze klanten, werknemers en dienstverlening blijven innoveren. Door ons platform is het mogelijk om meer dan alleen lockers ter beschikking te stellen en introduceren wij nieuwe e-commerce mogelijkheden die nog niet eerder mogelijk waren.

In lijn met onze vernieuwingsdrang lanceerden we in 2019 www.sjef.app. Dit platform biedt onze klanten een nieuwe, innovatieve betaalmethode voor evenementen en locaties. Sjef.app is een weerspiegeling van onze visie om betalingsprocessen te stroomlijnen en de efficiëntie op locatie te verhogen. The Sjef Group is inmiddels opgericht en fungeert als paraplu boven Sjef.app en ELOCKERS – zo versterken we elkaar.

Festival Events 1

We doen wat we zeggen.

full screen

Flexibel

We zeggen nooit nee en denken altijd in oplossingen, het zeggen van ja opent het brein naar het denken van oplossingen.

graph

Groei

Wij focussen op groei voor onze klanten. Met elockers groeien onze klanten in dienstverlening en gebruikerservaring.

idea

Innovatief

Voor alles is een oplossing niets is een probleem louter een uitdaging en een springplank naar verbetering.

trophy

Winnaars mentaliteit

Voor onze collega’s en klanten gaan wij door het vuur.

healthcare

Betrokken

Wij kennen onze klanten en collega’s persoonlijk en staan altijd voor ze klaar.

Onze toonaangevende klanten, van klein tot groot.

Ahoy logo grey airamsterdam e1634644433633 IDT logo grey 3 Adyen logo grey 3 Arenagym logo grey 3 Effenaar logo grey 3 DGTL logo grey 3 Complex Logo Awakenings logo grey 3

Start vandaag nog met lockers​

Kom in contact met ons salesteam om de beste oplossing te vinden voor jouw gelegenheid. Je ontvangt een voorstel volledig gebaseerd op jouw wensen.

  • De grootste voorraad lockers
  • Een persoonlijk aanspreekpunt
  • Ondersteuning van begin tot eind
FotoJoey