BLOG -

Club Poema stapt over naar elektronische lockers

Gratis download

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen. 

Club Poema is dé club in Utrecht waar studenten van dinsdag tot en met zaterdag voor een feestje samenkomen. Een locatie voor 900 mensen die altijd heeft gewerkt met 350 sleutel lockers waar circa 20% van de sleutels per week (!!) verloren raakten. Veel onderhoud, veel pintransacties, wat resulteerde tot hoge operationele kosten. Zij zochten dus naar een alternatief en kwamen uit bij elockers!

De club wilde af van de lockers met sleutelsloten en koos ervoor om met ons de samenwerking aan te gaan om met het nieuwe systeem elockers.online te werken! Geen sleutels, geen munten, geen bedrading, minder onderhoud en lagere kosten voor personeel…

Wij zijn direct van start gegaan met het plaatsen van nieuwe elektronische lockers. Deze zijn volledig opgemaakt in de huisstijl van Club Poema met een ticketbox (kassasysteem). Alle lockers worden nu keyless, cashlessstaffless en wireless verhuurd en kunnen iedere dag met één klik op de knop gereset worden. Met het unieke elockers dashboard kunnen zij precies zien hoeveel lockers er verhuurd zijn en hoeveel omzet is gegenereerd. De lockers hoeven niet meer handmatig ongeldig gemaakt te worden en er is geen bedrading nodig.

Club Poema

Binnen één uur plaatsten we alle 378 lockers bij Club Poema en diezelfde dag konden de bezoekers en de club al zonder zorgen genieten van de avond! Geen lange rijen, geen verloren sleutels, geen garderobe maar wel een systeem dat past bij de vraag van zowel de eindgebruiker als de ondernemer!

Club Poema

Start met lockers op jouw locatie

Wij zijn erg benieuwd wat je van onze website vindt.

Wil je ons helpen door 2 vragen te beantwoorden? Het duurt ongeveer 11 seconden.