Smart lockers
BLOG -

Smart lockers voor digitalisatie van bedrijven

Smart lockers

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen.

Een ding is zeker en dat is dat de samenleving op weg is naar een gedigitaliseerde toekomst. Ook als bedrijf is het belangrijk om hierop in te spelen. Hierdoor behoud je het concurrentievermogen en en kun je de productiviteit van je werknemers verhogen. De digitalisatie van je bedrijf is hierbij onvermijdelijk. Een van de manieren om hierop in te spelen is het inzetten van smart lockers! Lees snel verder om meer te weten te komen over de vele voordelen van smart lockers en hoe dit kan helpen bij de digitalisatie van je bedrijf. 

Wat is digitalisering?


De betekenis van digitalisering gaat oorspronkelijk over het proces om fysieke date in digitale data om te zetten. De term heeft echter meerdere betekenissen gekregen. Zo gaat het ook over het opnemen van digitale technologie in bedrijfsprocessen. Door deze processen te digitaliseren, kunnen bedrijven de manier waarop ze omgaan met hun klanten verbeteren met als doel om de productiviteit van het bedrijf te vergroten en het concurrentievermogen te behouden. 

Verbeteren van veiligheid 


Digitalisering gaat voornamelijk om het moderniseren van processen in het bedrijfsleven. Je kunt bijvoorbeeld je collega’s eenvoudig een mail sturen in plaats van een brief en je kunt de deur van het kantoorpand openen met een code in plaats van een sleutel. Er zijn vele oplossingen mogelijk om het bedrijf te digitaliseren, waardoor je voornamelijk ook de veiligheid verbeterd. Dit is ook het geval bij het gebruik van smart lockers.

De vele voordelen van digitalisering


De digitalisering van je bedrijf brengt vele voordelen met zich mee. Hierbij wat voorbeelden: 

 • Verbetert de workflow
 • Verbetert besluitvorming 
 • Verbetert behoud van medewerkers
 • Verbetert teamwork
 • Verbetert het concurrentievermogen
 • Verbetert arbeidsomstandigheden
 • Zorgt voor betere producten
 • Zorgt voor nieuwe kanalen voor klantenwerving
 • Zorgt voor nieuwe diensten
 • Zorgt voor meer efficiëntie 
 • Vergroot bereidheid voor innovatie

Upgraden naar een elektronisch lockersysteem


Binnen het digitaliseren van je bedrijf hoort ook het upgraden naar een elektronisch lockersysteem. Gebruik je momenteel traditionele lockers met een sleutel? Dan is dit hét 

moment om up te graden. Maak je geen zorgen, dit vraagt niet om een enorme investering. Het biedt namelijk vele voordelen waarmee je op de lange termijn zelfs kosten zult besparen. 

Smart lockers bieden je een hoge mate van veiligheid


Smart lockers zijn een zeer verstandige investering omdat ze de veiligheid van persoonlijke eigendommen goed kunnen waarborgen. Een smart locker wordt namelijk beveiligd met een pincode in plaats van een sleutel. Een sleutel kan gemakkelijk vermist raken, maar bij moderne middelen als een pincode is hier geen sprake van. Daarnaast worden de sleutels gebruikt door verschillende mensen wat een hoge mate van hygiëne vereist. Ten slotte biedt een elektronisch lockersysteem de medewerkers, klanten en gasten een veiliger gevoel. 

Eenvoudig om te gebruiken binnen een bedrijf


Een tweede voordeel van een elektronisch lockersysteem is dat medewerkers het eenvoudig kunnen gebruiken. De gebruiker kan namelijk zelf zeer eenvoudig een locker kiezen en deze instellen. Smart lockers beschikken over een simpele interface. Er is dus geen technische kennis van de gebruiker vereist en het heeft daarnaast ook geen ondersteuning of hulp nodig vanuit het bedrijf. Dit zal je als organisatie dus veel tijd en moeite besparen. Bovendien kunnen de lockers eenvoudig van eigenaar gewisseld worden. 

Beschikbaar in diverse maten en afmetingen


Smart lockers zijn daarnaast eenvoudig toepasbaar in een bedrijf, omdat ze beschikbaar zijn in diverse maten en afmetingen. Als bedrijf heb je dus de vrijheid om te kiezen voor lockers die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van het bedrijf en de medewerkers, gasten en klanten. Zo kun je ervoor kiezen om voor lockers te gaan waar enkel een jas in opgeborgen kan worden of ook eventueel tassen.  

Kosten van een elektronisch lockersysteem


Mocht je geïnteresseerd zijn in een elektronisch lockersysteem, dan is het goed om te weten dat dit gepaard gaat met een investering. Gelukkig zal de uitgave zichzelf snel gaan terugverdienen. Je hebt bijvoorbeeld niet langer te maken met vermiste sleutels die vervangen moeten worden. Gebruikers kunnen daarnaast zichzelf eenvoudig bedienen met de smart lockers. 

Kies nu voor de upgrade 


Smart lockers bieden je een veilige en moderne oplossing voor het opbergen van persoonlijke eigendommen. Wil je graag meer weten over deze lockers en hoe het je kan helpen van de digitalisatie van je bedrijf? Zorg er dan voor dat je zoveel informatie en advies vergaard. Overweeg de verschillende mogelijkheden en opties. Daarnaast is het ook verstandig om na te denken over de diverse voor- en nadelen van het huren en kopen van een elektronisch lockersysteem. Een ding is zeker: smart lockers zullen je medewerkers, klanten en/of gasten een veilig gevoel geven. Een elektronisch lockersysteem zal je jarenlang een vertrouwde oplossing bieden.

Start met lockers op jouw locatie