Elektronisch lockersysteem
BLOG -

Waarom upgraden naar het beste elektronisch lockersysteem in 2022?

Smart lockers

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen.

Heb jij voor evenementen traditionele lockers met een sleutel in gebruik? Dan is het nu het moment om dit te upgraden naar een elektronisch lockersysteem. Dit schrikt veel ondernemers af, omdat ze verwachten dat hiervoor een hoge investering noodzakelijk is. Toch biedt het vele voordelen, waar we je hier graag meer over vertellen. Daarbij gaan wij ook kort in op hoe je op de lange termijn juist op kosten kunt besparen met smart lockers. 

Een hoge mate van veiligheid


Elektronische lockers kunnen de veiligheid van persoonlijke bezittingen goed waarborgen. Zo worden deze beveiligd met bijvoorbeeld een eigen pincode. De kans op inbraak is veel kleiner dan bij traditionele lockers met een sleutel. Een sleutel kan daarbij eenvoudig vermist raken, waar bij de moderne middelen geen sprake van is. Het steeds gebruiken van dezelfde sleutel door verschillende personen vereist een hoge mate van hygiëne. Tenslotte is ook de algemene ervaring van gebruikers dat een elektronisch systeem een veiliger gevoel geeft. Wij zorgen voor zowel hufterproof en robuuste materialen als een veilig en AVG-proof elektronisch lockersysteem

Gebruiksvriendelijkheid


Het is voor gebruikers zeer eenvoudig om zelf een locker te kiezen en deze in te stellen. Het is daarnaast bij sommige bedrijven ook mogelijk het kluisje voorafgaand aan een evenement of festival online te boeken. 

Een van de upsides is de simpelheid van alles, een kind kan de was doen. Smart lockers beschikken bewust over een simpele interface, zodat er weinig tot geen ondersteuning nodig is van locker managers. Het is eenvoudig gemaakt om de lockers steeds na korte tijd weer te laten wisselen van eigenaar. Smart lockers bestaan in verschillende afmetingen. Het maakt dus niet uit of je je gasten alleen een plek voor hun jas wilt geven of dat ze er ook tassen in kwijt moeten. 

Zonder ongemakken van het traditionele systeem 


Hoewel een elektronisch lockersysteem met sleutels zeker voordelen kent, zijn er ook nadelen. Deze verdwijnen door het gebruik van smart lockers. Geen sleutels meer die kwijtraken of gestolen kunnen worden en een pincode biedt nog meer veiligheid. Daarnaast kunnen gebruikers hun eigen locker kiezen. Mochten de looks ook een rol spelen, dan loont het om te vermelden dat de elektronische lockers vaak een strak en modern ontwerp hebben. 

Kosten elektronisch lockersysteem


Een volledig elektronisch lockersysteem aanschaffen gaat uiteraard met een investering gepaard. Deze uitgave kan zichzelf snel terugverdienen. Je bent immers geen tijd meer kwijt aan het vervangen van vermiste sleutels en gebruikers kunnen zichzelf bedienen (dus MINDER personeel). Het alternatief is dat je elektronische lockers gaat huren. Dat is vooral aan te bevelen bij festivals en evenementen, maar ook voor vaste locaties waar lockers continue gebruikt worden. Al met al zul je moeten betalen voor elektronische lockers, maar geniet je vervolgens van praktisch gebruik voor de lange termijn. 

Ga direct aan de slag met de upgrade 


Elektronische lockers bieden dus een veilige, eenvoudige en moderne oplossing voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Interesse gekregen in de mogelijkheden van elektronische lockers? Ga op zoek naar informatie op het internet, overweeg de verschillende opties en denken na over de voor- en nadelen van kopen en huren. Smart lockers geven jouw klanten terecht een veilig gevoel en bieden jarenlang een vertrouwde oplossing. Er is in Nederland een bloeiende markt voor dit product ontstaan, ben je geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact op.

Start met lockers op jouw locatie