BLOG -

Maak perfect gebruik van smart lockers in flexibele kantoren!

Smart lockers

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen.

Flexibele kantoren worden steeds populairder. Veel moderne werkplekken veranderen in dynamische kantoren. Dit vraagt daarom ook om dynamische opslag oplossingen. Til de opslag van je flexibele kantoor naar een hoger niveau met smart lockers. Met behulp van een elektronisch lockersysteem zorg je ervoor dat je medewerkers, collega’s, freelancers, klanten, gasten of bezoekers eenvoudig, snel en veilig hun kostbare eigendommen kunnen opbergen. Lees verder om meer te weten over smart lockers en hoe je ze het beste kunt inzetten! 

De behoeften van een flexibel kantoor 


Een flexibel kantoor is over het algemeen een stuk lastiger te beveiligen dan een traditioneel kantoorpand. Wie werken er allemaal en wie hebben er allemaal toegang tot het pand? Een kantoorpand met meerdere organisaties maakt vaak gebruik van semi-openbare ruimte. In een flexibel kantoor dient elke huurder vaak voor een eigen beveiliging te zorgen. Wanneer de behoefte naar flexibiliteit toeneemt, is dit vaak een stuk lastiger te realiseren. 

Waarom kiezen voor smart lockers in een flexibel kantoor?


Steeds meer kantoren veranderen van een traditionele werkwijze naar een flexibele manier van werken. Ook veel freelancers en zzp’ers zijn op zoek naar een flexibele werkplek. In een flexibel kantoor kunnen zij kiezen voor de beste werkplek die perfect aansluit bij hun werkzaamheden. De werkruimte wordt dan wel vaak gedeeld, maar dit betekent niet dat mensen nog steeds een individuele plek nodig hebben voor hun spullen. HIerbij kun je perfect smart lockers voor inzetten. Hierdoor kan iedereen zich vrij door het kantoor bewegen en hun kostbaarheden veilig houden in een smart locker.

Digitalisatie en modernisatie van de flexibele werkplek


De digitalisatie en modernisatie van een flexibele werkplek is erg belangrijk. Het is van belang om mee te gaan met de behoeften van een flexibel kantoor. Deze dynamische werkplek vraagt dan ook om andere oplossingen op het gebied van veiligheid. Er zijn vele oplossingen mogelijk om de digitalisatie en modernisatie van flexibele kantoren te verbeteren waardoor je ook direct de veiligheid verbeterd. Dit doe je bijvoorbeeld met het gebruik van smart lockers.

Voordelen smart lockers voor werknemers: 


  • Werknemers hebben toegang tot veilige en gemakkelijke opslag waar en wanneer ze maar willen. 
  • Werknemers kunnen op afstand worden geholpen wanneer ze hun pas of code kwijt zijn. 
  • Geen gedoe meer met sleutels. 

Voordelen smart lockers voor kantoorpand eigenaars: 


  • Is een werknemer de pas of code verloren, dan kun je als kantoorpand eigenaar effectieve ondersteuning bieden op afstand. 
  • Smart lockers beschikken over gebruiksvriendelijke software. Als eigenaar kun je de lockers zelf op afstand bedienen. 
  • Veilig en goed beveiligde lockers.

Upgrade nu naar een elektronisch lockersysteem


Wordt er momenteel gebruik gemaakt van een traditioneel lockersysteem met een sleutel? Dan is dit een uitstekend moment om voor een upgrade naar een elektronisch lockersysteem te kiezen. Dit vraagt om een investering, maar de vele voordelen van smart lockers zullen ervoor zorgen dat je dit snel terugverdiend. Bovendien is het mogelijk om dit als flexibel kantoorpand te kopen of te huren. 

Een hoge mate van veiligheid


Een van de grootste voordelen van een elektronisch lockersysteem is de hoge mate van veiligheid. Alle personen die toegang hebben tot het flexibele kantoor hebben zo de mogelijkheid om hun persoonlijke eigendommen in een smart locker op te bergen. In plaats van een sleutel wordt er gewerkt met een polsbandje of een pincode. Deze moderne middelen bieden de gebruiker een stuk hogere mate van veiligheid. Een sleutel kan namelijk snel vermist raken. Bovendien is de mate van hygiëne ook een stuk hoger. Werk je met een traditioneel lockersysteem, dan gebruiken veel verschillende mensen in het pand dezelfde sleutel. 

Makkelijk in te zetten in een flexibel kantoor 


Een tweede voordeel van smart lockers is dat ze zeer gemakkelijk zijn in te zetten in een flexibel kantoor. De lockers zijn namelijk beschikbaar in verschillende afmetingen en maten. Hierdoor heb je als kantoor alle vrijheid om te kiezen voor een elektronisch lockersysteem dat goed aansluit op de wensen en behoeften van de medewerkers, freelancers, klanten, gasten of bezoekers. Kies bijvoorbeeld voor kleinere lockers waar enkel een jas in past of kies voor grotere formaten, zodat de gebruikers er ook tassen in kunnen opbergen. 

Zeer gebruiksvriendelijk


Een derde voordeel van smart lockers is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Dit is iets wat erg belangrijk is wanneer er lockers worden ingezet in een flexibele werkplek. Je wilt namelijk dat iedereen die het pand betreedt gebruik kan maken van de smart lockers. De lockers maken gebruik van een zeer simpele interface waardoor de gebruiker makkelijk en snel een locker krijgt toegewezen. Bovendien vraagt dit zeer weinig ondersteuning van de organisatie van het pand. Dit zal veel geld, tijd en moeite besparen.

De kosten van een upgrade naar smart lockers


Zoals je hebt kunnen lezen, bieden smart lockers je een veilige, eenvoudige en slimme oplossing voor het opbergen van persoonlijke items in een flexibel kantoorpand. Een elektronische lockersysteem zal dus zeker een verstandig investering zijn. Zorg ervoor dat je je genoeg laat informeren en adviseren op het gebied van smart lockers en wat de beste keuze is voor je bedrijf. Het huren of kopen van een elektronisch lockersysteem zal je jarenlang een vertrouwde oplossing bieden en de investering zal zich snel terugverdienen vanwege het praktische gebruik van de smart lockers.

Start met lockers op jouw locatie