BLOG -

Wat is een smart locker?

Smart lockers

Ontdek de nieuwe smart lockers van elockers.

Lockers inzetten die spullen opbergen naar een compleet nieuw niveau brengen.

Ben je op zoek naar het beste lockersysteem voor je bedrijf, kantoorpand of evenement? Dan zul je vast weten dat er een groot aanbod is van diverse lockersysteem. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een traditioneel lockersysteem dat werkt met sleutels of muntjes. Het gebruik van een elektronisch lockersysteem heeft de laatste jaren een grote opmars gemaakt. Wil je meer weten over smart lockers, wat de voordelen zijn van dit systeem en waar je ze het beste kunt inzetten? Lees dan snel verder! 

Wat zijn smart lockers?


De term smart lockers bevat een grotere categorie van lockers. Hieronder worden bijvoorbeeld lockers met een slim slot verstaan. De smart locker kiezen werkt met een pincode. De gebruiker kan dan voor een zelfgekozen code kiezen die hij of zij kan gebruiken op de locker af te sluiten of te openen. Met ons systeem kun je lockers op diverse manieren aanbieden zonder centrale terminal. Geef gebruikers een eigen pincode of bied aan middels een QR-code, via het web, met RFID of bij een onbemande kiosk.

Een smart locker bij een concert of festival


Ben je van plan om een concert of festival te organiseren? Dan komen smart lockers perfect van pas. De veiligheid van hun kostbaarheden wordt zo gewaarborgd en ze kunnen de lockers eenvoudig zonder moeite gebruiken.

Verstandige investering 


Veel festivals maken nog gebruik van traditionele lockers met en sleutel. Het is verstandig om nu up te graden naar smart lockers. Een elektronisch lockersysteem is de oplossing van de toekomst. Schrik niet! Het vraagt geen hoge investering van je. Bovendien kun je op de lange termijn zelfs kosten besparen met smart lockers.

Veilig en hygiënisch 


Smart lockers kunnen de veiligheid van persoonlijke eigendommen zeer goed waarborgen. De lockers worden namelijk beveiligd met een polsbandje of een pincode. Hierdoor is de kans op een inbraak minimaal. Daarnaast kunnen sleutels gemakkelijk vermist raken op een festival. Daarnaast worden sleutels vaak door meerdere personen gebruikt, waardoor de hygiëne ver te zoeken is. 

Gebruiksvriendelijk


Smart lockers zijn daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk. Gasten kunnen namen eenvoudig zelf een locker uitkiezen en deze instellen. De lockers beschikken over een zeer eenvoudige interface, zodat gasten dit helemaal zelf kunnen doen zonder enige hulp van de organisatie. 

Beschikbaar in diverse afmetingen


Smart lockers zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Dit is compleet afhankelijk van het type evenement dat je organiseert. Zo kun je ervoor kiezen om je gasten alleen een plek voor hun jas te geven of dat ze er ook tassen in kwijt moeten kunnen.

Geen gedoe met vermiste sleutels 


Het grote voordeel van het gebruik van smart lockers is dat er niet langer gedoe is met sleutels. Dit betekent dat gebruikers niet langer sleutels kwijt kunnen raken. Een polsbandje of een pincode bewaren is een stuk eenvoudiger en het biedt veel meer veiligheid, omdat het niet zomaar gestolen kan worden. 

Een investering die het zeker waard is 


Het kopen van een elektronisch lockersysteem vraagt om een investering. Gelukkig kun je de uitgave snel terugverdienen. Je zult namelijk snel besparen op andere kosten die je zou hebben met traditionele lockers. Je bent namelijk geen tijd en kosten kwijt aan het vervangen van vermiste sleutels. 

Kies nu voor de upgrade


Smart lockers bieden een moderne, eenvoudige en veilige oplossingen voor het opbergen van persoonlijke eigendommen. Heb je interesse in smart lockers? Laat je informeren en bekijk de diverse opties. smart lockers geven je werknemers, klanten of gasten een veilig gevoel en een elektronische locker systeem zal je jarenlang een vertrouwde oplossing bieden.

Start met lockers op jouw locatie