Waar klanten het verschil maken

Cases

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt en implementeert elockers lockeroplossingen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Nederland. Een maatwerk oplossing, voor kleine en grote organisaties.

Chin Chin Festival met ELOCKERS

Chin Chin Festival

Chin Chin Festival is een evenement dat georganiseerd wordt door het team van de gaafste club in Nederland, Chin Chin.

Tijdens het festival in 2021, waar wij als ELOCKERS onderdeel van waren, zijn alle smart lockers uitverkocht. Dit jaar zijn er zelfs 50% meer lockers verkocht. Hoe? Dat leggen we je uit.

Lees verder »

Veilig spullen opbergen voor Pllek

Pllek Amsterdam, een openminded en creatieve hotspot met aandacht voor bewust leven en duurzaamheid aan de oever van het IJ in Amsterdam Noord. Bij Pllek hebben mensen de mogelijkheid om drankjes te doen of om een hapje te eten.

Lees verder »

Club Poema

Club Poema is dé club in Utrecht waar studenten van dinsdag tot en met zaterdag voor een feestje samenkomen. Een locatie voor 900 mensen die altijd heeft gewerkt met 350 sleutel lockers waar circa 20% van de sleutels per week (!!) verloren raakten. Veel onderhoud, veel pintransacties, wat resulteerde tot hoge operationele kosten. Zij zochten dus naar een alternatief en kwamen uit bij elockers!

Lees verder »

Smart lockers inzetten voor diverse locaties

Festivals & events

Clubs & poppodia

Sport- faciliteiten

Publieke ruimtes

Kantoren- ruimtes

Beurzen

Onderwijs

Recreatie

Start met lockers op jouw locatie

Wij zijn erg benieuwd wat je van onze website vindt.

Wil je ons helpen door 2 vragen te beantwoorden? Het duurt ongeveer 11 seconden.