Terug
Paaspop

Verhoogde efficiëntie: Hoe meer dan 10.000 elockers een onvergetelijk Paaspop weekend mogelijk maakten

3 minuten leestijd

Paaspop, georganiseerd door This Is Live Group, staat bekend om zijn onvergetelijke festivalervaringen. Met 115.000 bezoekers die gedurende één weekend het terrein betreden, is een efficiënt en betrouwbaar lockersysteem essentieel om een soepele doorstroming te waarborgen.

240329 154530 Paaspop KevinVerkruijssen elocker R51 6540 HR

Om deze uitdaging aan te pakken, koos Paaspop voor onze elockers met het V5-slot, een geavanceerd slot dat perfect geschikt is voor de behoeften van Paaspop. Met de festivalfunctie blijft een pincode 24 uur geldig voor een bezoeker, waardoor het niet nodig is om sloten opnieuw te programmeren na elke show. Deze functie bood de flexibiliteit en betrouwbaarheid die cruciaal zijn voor dit grote meerdaagse festival. Van de beschikbare 11.500 lockers werden 2.200 sleutellockers en 900 elockers toegewezen aan weekendbezoekers, waarbij de overige 8.400 elockers beschikbaar waren voor dagverkoop.

Op Paaspop maakte we gebruik van:

  • Een bemande lockerbalie
  • Merkgebonden QR-code banners
  • Merkgebonden Paaspop webshop
  • Weekender lockers

De keuze voor elockers bleek een gamechanger te zijn voor Paaspop. Dankzij de snelle verwerking van transacties en het soepele gebruik van het systeem konden festivalgangers hun spullen veilig opbergen zonder kostbare tijd te verspillen.

Het succes van deze samenwerking onderstreept het belang van de juiste technologieën en partnerschappen bij het leveren van een onvergetelijke festivalervaring. Benieuwd naar wat ons V5-slot voor uw evenement of locatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie!