Terug
Escape

Elockers in combinatie met Sjef. betaalzuilen transformeren garderobe-ervaring

5 minuten leestijd

Een druk bezochte locatie zoals escape vereist een efficiënt en betrouwbaar lockersysteem voor bezoekers. Voorheen vertrouwden ze op een traditioneel garderobesysteem, maar was de wens om hun diensten naar een hoger niveau tillen. De prioriteiten lagen bij het verminderen van de inzet van personeel, het elimineren van problemen met borg en het bieden van een totaal vernieuwende ervaring voor de bezoekers.

Er is besloten om de lockers met V5 smart locks te implementeren. Dit innovatieve slot biedt niet alleen een veilige opslag oplossing, maar ook een geavanceerd beheersysteem voor een soepele gebruikerservaring. Het gebruik van V5 lockers stelt de escape in staat om het inzetten van personeel te verminderen, aangezien het systeem grotendeels zelf bedienend is.

021A3922

Een van de meest opvallende kenmerken bij de escape is de integratie van Sjef. betaalzuilen. Deze zuilen maken het mogelijk om iedere soort betaalkaart te accepteren, met speciale aandacht voor de vele buitenlandse gasten die deze locatie vaak bezoeken. Door deze veelzijdigheid aan betaalopties naast de reguliere QR-betalingmethode aan te bieden, kunnen we een naadloze en gemakkelijke transactie-ervaring voor alle gasten garanderen.

In totaal zijn er 48 lockerkasten (888 deurtjes) geïnstalleerd, allemaal met het V5 slotmechanisme. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en georganiseerde opslag ervaring voor alle bezoekers. De integratie van Auto V5 lockers met Sjef betaalzuilen heeft de locatie getransformeerd. De efficiëntie van de dienstverlening is verbeterd door de inzet van personeel te verminderen en de wachtrijen bij de garderobe te elimineren.

De keuze voor elockers met Sjef. betaalzuilen heeft de escape naar een hoger niveau getild. De efficiëntie van de dienstverlening is niet alleen verbeterd, maar ook de algehele ervaring voor de bezoekers is geoptimaliseerd. De escape is ervan overtuigd dat deze vernieuwingen zullen helpen om zich te onderscheiden en de positie als een topbestemming voor bezoekers te versterken.

021A4103