Customer case

Chin Chin Festival

Chin Chin festival – Georganiseerd door de jongens van de hipste club van Amsterdam.

Bij Chin Chin festival hebben wij ruim 50% meer lockers weten te verhuren met e-commerce. Lees snel hoe we dat gedaan hebben!
Chin Chin Festival met ELOCKERS

15.000

Bezoekers

4.000

Smart lockers

80%

Via e-commerce verkocht

Over Chin Chin

Chin Chin Festival

Bij Chin Chin festival, in Amsterdam-West komen elk jaar 15.000 bezoekers om het leven te vieren. Waar men in 2019 nog langs de balie ging voor een locker hebben we het in 2021 anders gedaan. Bij Chin Chin festival introduceerde wij met succes het nieuwe locker verhuren middels Ecommerce. Een smart locker oplossing zonder balie en alle verkoop via online kanalen.

Net als op het festival maken ze bij Chin Chin Club gebruik van de slimme locker oplossing. Met ELOCKERS streven wij ernaar om per 2023 volledig zonder balie te werken.

De oplossing voor Chin Chin

Voor Chin Chin Festival hebben wij zowel grote of kleine lockers geplaatst voor de bezoeker. Wel zo makkelijk!

Succesvolle pre-sale

Met ELOCKERS is het mogelijk om lockers te verhuren tijdens de pre-sale. Door ons locker systeem te koppelen aan de ticketshop van Chin Chin Festival, konden bezoekers tot 24 uur van tevoren alvast een locker huren. Wel zo makkelijk.

4 QR banners

Lange rijen voor de balie voor je sleutel of om muntjes te wisselen is gewoon verleden tijd. Tijdens dit festival hebben we met ons elektronische locker oplossing 2.700 lockers verhuurd op locatie. En dit alles met slechts 4 QR-banners!

Geen balie meer nodig

Dat lees je goed, Chin Chin heeft slechts een klein percentage via de lockerbalie moeten verkopen. Dit betekent een snellere bezoekersstroom, met minimale inzet van personeel. Er waren slechts 2 locker medewerkers nodig voor 15.000 bezoekers!

Start met lockers op jouw locatie